Intro
  BABOR
 
   
 
 
 

 
ANTI- AGING High Skin Refiner (HSR)

De tekenen van de tijd? Deze zijn voorbij!
Uw huid vertoont zichtbare verouderingsverschijnselen?
Babor biedt met haar lifting-serie, HSR HIGH SKIN REFINER, intensief werkende anti-rimpel producten. Dankzij innovatieve werkstoffen kan de regenerende kracht zich snel en op effectieve wijze ontvouwen. De unieke werkstof Kollaren bevordert de stevigheid van de huid, doordat hij de samenhang van de bovenste huidlagen versterkt. Liftolution legt ook een rimpelgladmakende netstructuur op de huid en zorgt zo voor een onmiddellijk lifting-effect. De huid wordt zichtbaar gladder en strakker. BABOR HSR HIGH SKIN REFINER schenkt de huid duurzaam nieuwe levensenergie.

Selection – champagne deluxe


€80,00 incl. epilaties wenkbrauwen en bovenlip


HSR classic treatment
  - € 80,00
(Beschermt de collageen- en elastinevezels, de elasticiteit van de huid wordt duidelijk verhoogd, maakt kleine lijnen en rimpeltjes glad, de huid wordt gladder, strakker en ziet er jeugdiger uit)


HSR Platinum treatment
  - € 125,00
(HSR PLATINUM, de veelvomvattende, luxeverzorging tegen rimpels en alle tekenen van huidveroudering bevat het revolutionaire, nieuwe werkstofcomplex HSR TELOVITN. Zijn hoge concentratie aan kostbare, actieve stoffen houdt de cellen langer jong en vertraagt de huidveroudering. Tegelijk worden alle ouderdomsverschijnselen met uitstekende resultaten gereduceerd: de teint wordt strakker en gladder, de contouren worden zichtbaar opnieuw gemodelleerd. Roodkleuringen en oudersdomsvlekken worden minder, het huidbeeld ziet er gelijkmatiger, frisser en vitaler uit. Opdat u een droom in vervulling kunt laten gaan: er jonger uitzien, vandaag en morgen. )
 
 
© CMS Imagine-IT 2010
Van Laer Julie ON 0883 080 080  |
Kloosterstraat 190 - 1702 Groot-Bijgaarden  |  
Tel. : 02/567 06 65
  |  Nieuwsbrief